facebook_page_plugin
Mountainbike Weersverwachting
Omgeving Nijmegen

Het leerlingvolgsysteem van de jeugd van Lichtverzet

Zie "Leerlingvolgsysteem" voor meer informatie

Read More

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van Lichtverzet

Zie "Agenda" voor alle evenementen

Read More

Blijf op de hoogte van het leerlingvolgsysteem

Zie "Nieuws" om geïnformeerd te blijven

Read More

Zelf werken aan je mountainbike skills

Zie de website van "MTBCollege.nl"

Read More

Meer informatie over mountainbike vereniging Lichtverzet

Zie de website van "Lichtverzet.nl"

Read More

MTB Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

MTB Agenda

Geen komend evenement!

Trainingskamp jeugd Lichtverzet

Categorie
Evenement jeugd Lichtverzet
Datum
2018-04-13 18:00 - 2018-04-15 16:00
Locatie
Radevormwald Duitsland

 

Voor de jeugdleden van mountainbike vereniging Lichtverzet.

Waar gaan we heen?

Radevormwald ligt in de Duitse deelstaat Noord Rijn Westfalen. Een geweldige streek met een royaal bosgebied waar prachtige trails op ons liggen te wachten. Het geeft geheid veel MTB plezier voor zowel de jongste als de oudste onder ons waarin pittige klimmetjes worden afgewisseld met single tracks en mooie technische stukken. Ook dit jaar hebben we een leuke verrassing in petto, wil jij weten wat? Meld je dan snel aan!!

Wie mag er allemaal mee?

Het is een jeugdkamp, iedereen van de jeugd kan in principe mee. De kids die nog erg jong en nog te onervaren zijn en/of bij de E-groep rijden, moeten toestemming vragen aan de trainer. Eerstejaarsleden zullen eerst meer ervaring op moeten doen en kunnen een volgende keer mee. Afhankelijk van de inschrijvingen worden meerdere groepen gemaakt waarvoor een aangepaste route en passend programma zal worden samengesteld. Natuurlijk moet je een KNWU basislidmaatschap (=verzekering) hebben, maar die heb je als Licht Verzet lid automatisch.

Wat gaan we doen?

Vooral heel veel fietsen over geweldige paden en door bosgebied natuurlijk. Voor iedereen die om de een of andere reden een dagdeel niet meekan is er in en rondom de accommodatie spelvertier. Ook dit jaar hebben we een georganiseerd programma en een heerlijke barbecue op de zaterdagavond !!!!

Wie gaan er mee als begeleiders?

Er gaan heel wat trainers mee, die onder leiding van Lowie van Eck ( A groep trainer ) prachtige routes hebben verkend. Ook zijn enkele assisterende "bike-ouders" van de partij. Ouders die meehelpen dit weekend kunnen alleen meefietsen met een groep als ze een KNWU basislidmaatschap (=verzekering) hebben en toestemming van Lowie van Eck

Vervoer

Op het inschrijf formulier kun je aangeven of je eigen vervoer hebt of dat je graag met iemand anders mee wilt rijden. Weet je al met wie je mee kan rijden, geef dit dan duidelijk aan. Ieder jaar kunnen we elke plaats voor een fiets en/of een persoon goed gebruiken. Heb je nog plaats dan horen wij dat graag!

Achterwacht:

We hebben een achterwacht paraat bij de jeugdherberg. Deze vrijwilliger, hulpouder of trainer heeft de volgende functie:
-Blijft bij de jeugdherberg en is in bezit van vervoer ( auto ) en mobiele telefoon. Dit nummer wordt voor vertrek aan de ouders bekendgesteld.
-Houdt telefonische coördinatie met de trainers en begeleiders die met de kinderen op pad zijn i.v.m. mogelijke calamiteiten.
-Houdt gedurende het gehele weekend een extra oogje in het zeil.
-EHBO post voor kleine ongelukjes.

Hoeveel gaat deelname kosten?

Het kamp gaat per deelnemer 65 euro kosten. Dit is inclusief twee overnachtingen en het eten waaronder de barbecue, drinken, snoep en chips. Een annuleringsverzekering wordt door de club geregeld. Brandstofkosten voor het vervoer heen en terug regel je als passagier in overleg met de chauffeur met wie je meerijdt.

Hoe nu verder

We hebben ongeveer ruimte voor 35 kids, flink wat plaatsen dus. Maar het is een keer op. Vol is vol. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Schrijf zo snel mogelijk in via onderstaande link maar uiterlijk voor 4 maart 2018. Daarna kun je niet meer annuleren en ben je betalingsplichtig. Als je daarna mee wilt kan dat alleen als er nog plaats is of iemand zich afmeldt. Als je ingeschreven hebt en toch niet mee gaat, betaal je de overnachtingsprijs (of in overleg met de leiding iemand vinden die in jouw plaats gaat).
Na inschrijving krijg je meer informatie over de verdere gang van zaken.

 

 

Voor inschrijven en meer informatie, kijk op de website van Lichtverzet :  Lichtverzet

 

 
 

Alle datums

  • Van 2018-04-13 18:00 tot 2018-04-15 16:00

Over ons

Bonkelaar 47, Ottersum
Tel: 06 34402901 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nr: 63816288       BTW nr: NL166612777B01 

Contact Formulier


E-mail:*
Onderwerp:*
Bericht: